Daikin

Забележителен дизайн и върховна ефектиност. Това е Daikin

Търсите климатична система, която съчетава най-доброто от производителност и дизайн? Daikin е решението за контрол на климата, което идеално балансира формата и функцията.

Третото поколение на Daikin Emura има забележителен дизайн с линии от меки сенки, с допълнителни интелигентни функции и подобрено потребителско изживяване – което го прави още по-подходящо за европейската архитектурна естетика, техническите стандарти и изискванията на потребителите

Великолепен дизайн

Изберете впечатляващ дизайн, отговарящ на интериора Ви

Максимален комфорт

Живейте в климат, създаден специално за Вашия начин на живот

Интелигентно управление

Контролирайте климатизацията отвсякъде и по всяко време

Енергийна ефективност

Намалете влиянието си върху околната среда и спестявайте от сметките си за енергия

Минималистичен дизайн

Дистанционното управление на Daikin Emura се отличава с минималистичен дизайн със заоблени линии. Снабдено е с пикселен екран и със синьото око на Daikin. Компактно е и пасва идеално в ръката. Можете просто да прикрепите дистанционното управление на стената с магнита.

Лесно за потребителя управление

Управлявайте с лекота климата в помещението: дистанционното управление се фокусира върху най-важните функции. Можете лесно да осъществявате достъп до всички други функции чрез разбираемото меню или интуитивното приложение Onecta

Daikin
Daikin

Ново поколение външно тяло

Външното тяло на Daikin Emura е с нов дизайн. То използва най-съвременна технология, за да поддържа въздействието върху околната среда и сметките Ви за енергия възможно най-ниски. Повечето от използваната енергия се извлича от външния въздух – безплатен и безкрайно възобновяем ресурс.

Защо Termos

Нашите монтажни партньори, са подготвени, за сложни монтажи. С нас сте в сигурни ръце.

Магазини

Termos прави избора на климатик или отоплителен уред, лесно и професионално. Ако не сте сигурни за точния уред вземете консултация от наш специалист.