Hitachi
Климатици Hitachi

Японско качество

Комфорт, надеждност, ефективност и технология. Повече от 60 години Hitachi прави вашия дом такъв, какъвто искате, благодарение на най-съвременните системи за охлаждане и отопление.

Kлиматици Hitachi.

Японският производител на климатици и термопомпи Hitachi е сред най-големите произиводители в света. През последните години, Hitachi се отличава с нов модерен дизай, както и разнообразие от технологии за комфорт и висока ефектиност. Hitachi предлага в България голямо разнообразие от инверторни климатици, термопомпи въздух-вода, мултисплит климатици и професионални системи за централна климатизация тип VRF и чилър. Всеки продукт Hitachi предлага повече мощност и по-висока ефективност от своите конкуренти. Това уникално предимство помага марката да е сред нашите топ предложения за отопление и охлаждане.

Hitachi

МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ

Hitachi създава продукти отлични решения, проектирани по-комфортен живот. Тихи, ефективни и интелигентни.

Hitachi

ВИСОКО КАЧЕСТВО

Продуктите на Hitachi са прочути със своето високо качество. Отпуснете се и се наслаждавайте на предимствата на надеждните решения.

Hitachi

ЕНЕРГЙИНА ЕФЕКТИВНОСТ

Изключителни нива на ефективност, благодарение на новите компресори с Vipor Injection технология.

Hitachi

ОНЛАЙН УПРАВЛЕНИЕ

Управлявайте вашият климатик от всяко място с интелигентни технологии за контрол от мобилно устройство.

Hitachi

НАМЕРЕТЕ ГОЛЯМ И ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ИЗБОР ОТ ПРОДУКТИ В НАШИЯ HITACHI BRAND STORE
Ако обичате качествена техника, тогава трябва да разгледате моделите Hitachi. Hitachi предлага висококачествени продукти на разумни цени. Така че не само постигате икономия на енергия, но също така получавате повече ефективност и по-ниска цена на покупката. Независимо дали търсите климатик Hitachi, термопомпа, мултисплит климатична система или централна климатизация, ви гарантираме че ще намерите нещо в нашият Hitachi магазин!

Hitachi е основана през 1910 г. в Ибараки, Япония, но през 1918 г е премества централата на компанията в Токио. В рамките на 2 години малкият бизнес се превърна в голяма компания със собствена марка. Днес The North Face се смята за един от най-големите производители в сектора на открито. Нашият The North Face Outlet предлага множество възможности да се сдобиете с висококачествени стоки на значително намалени цени!

КАКВО ПРЕДЛАГА NORTH FACE OUTLET?
North Face Outlet си заслужава да се види! Дори и да не искате да харчите твърде много пари, ще можете да намерите висококачествена екипировка в аутлета на открито на ниски цени!

North Face Outlet предлага богат избор от якета, които осигуряват надеждна защита срещу атмосферните влияния. Ако търсите леко, устойчиво на вятър и вода яке, трябва да разгледате по-отблизо категорията софтшел в The North Face Outlet. Освен че са устойчиви на атмосферни влияния и дишащи, тези якета предлагат и много свобода на движение, така че сте осигурена мобилност по време на катерене или ходене по хълм. За наистина сурови температури и климат, The North Face Outlet има точното нещо. Твърдите черупки са особено устойчиви на вятър и вода, което ги прави идеални спътници за дъждовно време. С правилната подплата ще можете дори да понесете минусови температури и снеговалежи.

ОБУВКИ И ЕЖЕДНЕВНО ОБЛЕКЛО В OUTLET NORTH FACE
В The North Face Outlet ще намерите перфектните дрехи, които да облечете под якето си. Удобните качулки от The North Face изглеждат страхотно и също така са супер издръжливи, предлагат страхотна мобилност, а качулките им ще предпазят главата и врата ви от елементите. Освен това са супер уютни за дните, прекарани у дома.

North Face Outlet също има издръжливи ботуши за ходене, за да ви помогне да преминете през всеки терен при ледени температури. Освен че са супер изолиращи, те предлагат и неплъзгаща се подметка, която осигурява страхотно сцепление дори на заледени терени.

Но чакайте, има още! Независимо дали сте на пазара за яке, издръжливи обувки, панталон за открито, палатка или чанта, The North Face Outlet има по нещо за всеки и за всеки бюджет!