Магазин за отопление, климатизация и топла вода​

Магазини Termos са вашата първа спирка, когато става въпрос за климатици, бойлери и термопомпи в София! Termos вдъхва живот на дома, като предоставя експертни съвети и оборудване за отопление и климатизация. С над 12 години опит Termos ви предлага широка гама от над 1000 продукта от топ марки. Намерете всичко необходимо за отопление, топла вода или охлаждане. Оферти с безплатен монтаж и гарантирано най-ниски цени.

Експертни съвети и ръководства
Нашият екип от специалисти ще ви консултира и при нужда ще направим оглед. Ще ви предложим последните продукти и технологии, съвети за монтаж и поддръжка. Ние ще се постараем да получите точния продукт и услуга, от която имате нужда, и да бъдете уверени, използвайки нашите продукти у дома.

Най-добрите оферти
При нас ще откриете отлични оферти и цени на климатици и уреди за комфорт на дома. Нашият екип постоянно търси най-добрите оферти при доставчиците за да предложи повече разнообразие от уреди на топ цени и с безплатен монтаж и безплатна доставка.

Посете ни

Можете да поръчате на място или онлайн, сред много продукти с уникални отстъпки, а също така, ако е необходимо, да се свържете със сервизния център.

Магазини

Сервизни центрове

Магазин за отопление, климатизация и топла вода

При нас ще намерите разнообразие от продукти в категории отопление, климатизация, бойлери и грижа за въздуха. Termos е водещ търговец официален дистрибутор на водещи марки техника, с търговски представителства в София, Варна и Хасково. Чрез мрежа от партньори извършваме монтаж във всички големи градове в страната.

Повече за нашите магазини: