Alpin

Показване на 6 резултата

Цена
  Препоръчителен обем (охлаждане)
   Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB)
    Енергиен клас охлаждане
     Енергиен клас (отопление)

      Историята на климатиците Alpin започва, като компания, посветена на производството на климатична и отоплителна техника за жилищни и обществени сгради.

      Всеки уред ALPIN е направен с намерението да спести енергия и да постигне комфорт в пространството. Alpin избират устойчиви, висококачествени материали и ги използват, за да създадат модерни, надеждни и екологични системи за климатизация.

      Alpin доставят дълготрайни съвременни уреди, които да служат за постигане на комфортна среда дълги години.

      Продуктите ALPIN отговарят на ErP и ROHS дерективите за проектиране, производство и употреба на климатични системи, както и сертификат KEYMARK, който означава истинска добавена стойност, представляваща тествано и сертифицирано съответствие с хармонизирани европейски стандарти за качество, потвърдено от независима трета страна. KEYMARK също така допълва маркировката CE в случай на онези продукти, за които това е законово изискване, като по този начин служи за повишаване на доверието на потребителите в цяла Европа.

      Благодарение на инвестирането в най-новите технологии, системите ALPIN са сред най-модерните климатични решения за жилищни и обществени нужди.

      Избирайки ALPIN, вие получавате високо-качествен и екологично чист продукт, който отговаря на вашите очаквания на разумна цена.