Грижа за въздуха

Какво е nanoe технология от Panasonic?

Какво е nanoe технология
Какво е nanoe технология

Произходът на името „nanoe ™“


Името идва от комбинация от „nano“ от „nano-technology“ и „e“ от думата „електрически“.

nanoe logo

= nano – технология + електрически

Изображение с наноразмер


1nm = 0,000000001m

Наноразмер
Наноразмер

1nm е една милиардна част от един метър. Ако размерът на Земята беше 1 м, 1 nm щеше да бъде приблизително същия размер като американската стотинка.

Размерът на „nanoe ™“ частиците е 5-20nm.

Тези малки частици имат голям ефект.

Ефектите от технологията nanoe ™ са признати от експерти в различни области.


Препоръчва се за употребата в учреждения, като медицински институции, където се изисква изключителна чистота. Разгледайте продуктите с nanoe технологията.

Osaka Prefecture University Rinku Campus
Osaka Prefecture University Rinku Campus

   

Различни видове плесени влизат в домовете заедно с хората и въздуха. Дори и да се предприемат превантивни действия в ежедневието ни, често е много трудно да се потисне растежа на мухъл, особено във влажна среда. С nanoe ™ X има експериментални резултати * 1, които показват, че може да се инхибираме растежа на видовете плесени, които често се срещат на различни места в къщата. Тъй като nanoe ™ X също е способен да инхибира невидимите бактерии и вируси, които съществуват в нашата жизнена среда, можем да очакваме, че ще осигури чиста среда. Препоръчва се оборудване, включващо технология nanoe ™ X, да бъде поставено в сгради, където се изисква чистота, като например в училища, детски заведения и медицински институции. **

* 1 Експерименталните резултати показват, че nanoe ™ X е ефективен при инхибиране на растежа на следните видове плесени, които често се срещат в домовете: Cladosporium, Aspergillus, Penicillium, Alternaria, Fusarium, Eurotium, Mucor и Stachybotrys.
** Горните указания и изявления са направени във връзка с наличната информация. 

технология nanoe

С технологияте nanoe™ се надяваме на създаването на по-удобни пространства за тези, които имат проблеми с астма или атопичен дерматит.

Azabu University

Azabu University

Има експериментални резултати, които показват, че nanoe ™ X е способен да инхибира алергени, като прашец и акари. Важно е да се вземат предпазни мерки срещу алергените, които неволно вдишваме в ежедневието си. Тъй като nanoe ™ X е ефективен при инхибиране на невидими алергени, можем да очакваме, че ще създаде по-чиста среда. Тъй като безопасността на nanoe ™ X също е проверена, nanoe ™ X дава спокойствие на семейства с малки деца. **
** Горните указания и изявления са направени във връзка с наличната информация

Характеристиките и 7 ефекти на nanoe ™ X

nanoe ™ X са водни частици с електростатични атомизирани нано размери с 10 пъти ОН радикалите на nanoe ™

Елиминира често срещаните миризми.

Характеристиките и 7 ефекти на nanoe ™ X

Частиците nanoe ™ X, са по-малки от парните частици, проникват в най-дълбоките части на влакната, позволявайки високоефективно обезмирисяване. * 1 ~ 8 OH радикалите достигат до източниците на самите миризми и ги потискат, докато не станат едва забележими.

Как работи nanoe ™ X

nanoe ™ X надеждно достига миризми,  ОН радикалите разграждат вещества, миризмата се елиминира. * 1 ~ 8, вградени във влакна, причиняващи миризма.